€ 200.268 voor de Vrije Basisschool Jan Ruusbroec in Sint-Pieters-Leeuw

Op 16 maart 2023, over deze onderwerpen: Onderwijs en kinderopvang

Minister Weyts investeert € 200.268 in Vrije Basisschool - Jan Ruusbroec in Sint-Pieters-Leeuw

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert € 200.268 in Vrije Basisschool - Jan Ruusbroec in Sint-Pieters-Leeuw. “We blijven volop onze Vlaamse schoolgebouwen vernieuwen en moderniseren”, zegt Onderwijsminister Ben Weyts. “Kwaliteitsvol onderwijs gaat samen met kwaliteitsvolle infrastructuur en daarin blijven we investeren. Zo bouwen we ook letterlijk aan de toekomst van Vlaanderen. ”

Onderwijsminister Ben Weyts investeert deze regeerperiode in totaal 3 miljard euro in scholenbouwprojecten. Dat is nog eens 500 miljoen euro méér dan in de vorige regeerperiode. Al deze financiële steun kunnen schoolbesturen goed gebruiken voor bouw- of verbouwingswerken. Deze investeringsgolf komt ook Sint-Pieters-Leeuw ten goede.

Vlaams minister van Onderwijs Ben Weyts (N-VA) investeert zo via het Agentschap voor Infrastructuur in het Onderwijs (AGION) € 200.268 in Vrije Basisschool - Jan Ruusbroec in Sint-Pieters-Leeuw. Concreet gaat het om:

€ 180.000,00 voor geschiktmakingswerken refter en lokalen LO

 € 20.268,36 voor het vernieuwen van de stookinstallatie en omschakeling van stookolie naar gas

 

Als lokale N-VA afdeling zijn we heel blij met de welgekomen middelen van minister Ben Weyts.

Die zullen dienen om de refter en de LO-lokalen in orde te zetten. Maar we vernieuwen ook de stookinstallatie en schakelen om van stookolie naar gas!

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is