Laat het 11 juli feest wat langer duren en ontvang een leuke attentie!

Op 8 juli 2019, over deze onderwerpen: andere, Nederlands in de Rand

Laat het 11 juli feest wat langer duren en ontvang een leuke attentie!

Na een meer dan geslaagde, feestelijke namiddag in het park Coloma, laat N-VA het 11 juli feest nog wat langer duren. Wie op 11 juli (al mag dat ook al vroeger) een Vlaamse Leeuwenvlag uithangt, mag van onze lokale afdeling een leuke attentie verwachten.

Zondag al werd op het gemeentehuis de aftrap gegeven van de 11 juli viering in Sint-Pieters-Leeuw met een academische zitting waar, naast burgmeester Luc Deconinck, oud-journalist Frans Crols spreker van dienst was. Ook de gastspreker voor volgend jaar is al gekend namelijk Hendrik Bogaert. Het hele gebeuren werd opgeluisterd door het Parochiale Zangkoor uit Vlezenbeek. Afsluiten gebeurde traditiegetrouw met de Vlaamse Leeuw, het officiële volkslied van de Vlaamse Gemeenschap.

Vandaar ging het naar het Colomaparkt waar heel veel volk kwam opdagen voor optredens van Nachtwacht, Matthias Vergels en de Vlaanderen Boven Band met Gene Thomas. Het werd een gezellig samenzijn voor jong en oud uit onze gemeente bij een hapje en een drankje in 100% ecologische drinkbekers. Vlaming zijn bourgondiërs en dat werd nog maar eens bewezen.

N-VA Sint-Pieters-Leeuw laat het feestje nog iets langer duren en beloont iedereen die donderdag 11 juli met een leuke attentie. Wat dat is? Dat ontdek je wanneer je een Vlaams Leeuwenvlag uithangt. Onze bestuursleden zijn op pad en stoppen aan elke deur! En dat reeds voor de 11de keer.

Fijne feestdag en (hopelijk) verlof!

Namens alle leden en sympathisanten van N-VA Sint-Pieters-Leeuw

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is