N-VA Sint-Pieters-Leeuw stelde haar verkiezingsprogramma voor op Leeuw Rinkt

Op 17 juni 2018, over deze onderwerpen: Verkiezingen 2018
N-VA SPL op Leeuw Rinkt

Op 16 juni, naar aanleiding van de elfde feestelijke editie van Leeuw Rinkt, stelden burgemeester Luc Deconinck en zijn N-VA-ploeg van Sint-Pieters-Leeuw hun ambitieuze programma voor in de aanloop naar 14 oktober.

In een 32 blz. tellende brochure ligt de boodschap op continuïteit van het huidige beleid. Op “Doorzetten, samen met élke Leeuwenaar. Want beleidvoeren doe je niet vanuit een ivoren toren. Dat doe je in overleg, met élke inwoner. N-VA maakte alvast op dat punt het verschil met de vroegere gemeentebesturen: een beleidsploeg die dicht bij de burger staat, en rekening houdt met de meningen van de inwoners.” aldus burgemeester Deconinck.

Tijdens Leeuw Rinkt werd aan de N-VA stand de “16 speerpunten voor 1600 Sint-Pieters-Leeuw” voorgesteld. Zeg maar de concrete beleidskeuzes voor de toekomst van Leeuw. Die 16 speerpunten hebben het ondermeer over de uitbreiding van sportfaciliteiten, goedkope opbergplaatsen voor de lokale verenigingen, camera’s tegen sluikstorten, een schepen van dierenwelzijn en opnieuw 6 jaar zonder belastingverhoging. Alle standpunten zijn terug te vinden in een brochure die deze week in de bus viel van alle Leeuwenaren en op de website van de lokale afdeling.

Afdelingsvoorzitter Herwig Smeets: “Elke Leeuwenaar – jong én iets minder jong – kreeg de mogelijkheid om zijn of haar vijf belangrijkste speerpunten aan te duiden. Het resultaat van deze oefening nemen we mee in onze verdere verkiezingscampagne”.

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is