Nieuwjaarsreceptie N-VA Sint-Pieters-Leeuw

Op 1 februari 2016

De N-VA koos voor haar nieuwjaarsreceptie voor zaal Ons Huis in deelgemeente Ruisbroek om met de vele leden en sympathisanten te klinken op het nieuwe jaar.
Een mooie aangeklede zaal, een glaasje champagne of fruitsap en heel wat hapjes zetten meteen de sfeer. Ook N-VA mandatarissen uit omliggende gemeenten zoals federaal parlementslid Kristien Van Vaerenbergh en Vlaams Parlementslid Willy Segers vonden de weg naar Ruisbroek.

In zijn openingswoord blikte burgemeester Luc Deconinck terug op de eerste 3 bestuursjaren die volgens een enquête van het Nieuwsblad de goedkeuring van heel wat inwoners wegdraagt. Maar liefst 46% van de Leeuwenaren vindt het nieuwe gemeente- en OCMW-bestuur beter dan het vorige. Een hele vooruitgang want in 2013 vond slechts 35% van de Leeuwenaren dat het beter draaide in hun gemeente. Luc Deconinck bedankte dan ook graag de hele ploeg van N-VA Sint-Pieters-Leeuw die al die tijd voor of achter de schermen meewerkte aan dit succes.

Het succes van onze afdeling blijft niet ongemerkt bij N-VA nationaal, liet gastspreker Nadia Sminate weten. Sminate, die de nieuwe burgemeester van Londerzeel en Vlaams Parlementslid is, sprak lovende woorden uit over het gevoerde beleid, maar waarschuwde meteen ook voor de vele uitdagingen waar de gemeenten in Vlaanderen voor staan. Bovenaan dat lijstje staat de integratie en opvang van de vluchtelingen. Geen eenvoudige opdracht, maar met een goed bestuur en sympathisanten is Sint-Pieters-Leeuw er wel klaar voor.

Na de toespraken, werd de avond verder gezet onder de muzikale begeleiding van Rudi Tastenoe.

Foto-album

Hoe waardevol vond je dit artikel?

Geef hier je persoonlijke score in
De gemiddelde score is